عنوان ها
- 1 لیست وکیل مجازات مشروبات الکلی
- 1.1 وکیل حامد شاکری نیا
- 1.2 وکیل مونا الماسی
- 1.3 وکیل حسن اسماعیلی
- 1.4 وکیل مرجانه فشنگچی
- 1.5 هدیه عرفانیان (امور ثبت برند و شرکت ها)
- 1.6 وکیل فاطمه مرادی حقیقت
- 1.7 وکیل محمد فرخی
- 1.8 وکیل امیر بهادر عامری
- 1.9 وکیل اصغر قنبری
- 1.10 خانم فریبا رنجبر
- 1.11 نمونه پرونده های موفق مشروبات الکلی وکلای رایمند
- 1.12 و…
- 2 تخفیف مجازات مشروبات الکلی
- 3 رسیدگی به پرونده مشروبات الکلی
- 4 تفاوت مجازات مشروبات الکلی و قاچاق
- 5 مجازات قاچاق مشروبات الکلی
- 6 مجازات مشروبات الکلی برای کارمندان دولت
- 7 حمل مشروبات الکلی با ماشین
- 8 نوشیدن مشروبات الکلی توسط غیر مسلمان
- 9 اثبات مصرف مشروبات الکلی
- 10 مجازات مشروبات الکلی برای کودکان
- 11 تبدیل مجازات مشروبات الکلی به جزاء نقدی
- 12 مجازات رانندگی در حالت مستی
- 13 مجازات دایر کردن مراکز مصرف مشروبات الکلی
- 14 بخشش مجازات مشروبات الکلی
- 15 وکیل مجازات مشروبات الکلی
- 16 مزایای همکاری با وکلای رایمند
- 17 لطفا به این نوشته امتیاز دهید:
لیست وکیل مجازات مشروبات الکلی
وکیل حامد شاکری نیا
- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو مرکز وکلای قوه قضاییه
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل مونا الماسی
- وکیل پایه یک دادگستری
- بیش از ۶ سال سابقه حقوقی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل حسن اسماعیلی
- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه
- بیش از ۱۵ سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل مرجانه فشنگچی
- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- رتبه دو رقمی آزمون وکالت و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۱۵ سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
هدیه عرفانیان (امور ثبت برند و شرکت ها)
- کارشناس حقوق از دانشگاه علامه طباطبایی
- خدمات ویژه شرکت های تجاری اعم از نمایندگی در انواع مذاکرات،داوری و مصالحه، ثبت برند و…
- حدود 10 سال سابقه کاری
وکیل فاطمه مرادی حقیقت
- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از 17 سال سابقه وکالت
وکیل محمد فرخی
- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۲۲ سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل امیر بهادر عامری
- وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۵ سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل اصغر قنبری
- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی اهر
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- کمتر از 2 سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
خانم فریبا رنجبر
- کارآموز وکالت
- عضو کانون وکلای دادگستری البرز
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه
نمونه پرونده های موفق مشروبات الکلی وکلای رایمند
1. پرونده تخفیف مجازات مشروبات الکلی به ارزش ۳۶ لیتر با عنوان نگهداری و توزیع که منجر به تنها پرداخت جزای نقدی شد.
2. پرونده تولید، توزیع و حمل ۱۵۰ لیتر مشروبات الکلی در دادگاه انقلاب که منجر به موفقیت در پرونده شده و حداقل مجازات ممکن (شلاق تعزیری که نهایتا به جزای نقدی تبدیل شد) برای متهم صادر شد.
3. پرونده معاونت در حمل، تولید، توزیع و تولید مشروبات الکلی به میزان ۷۰ لیتر که منجر به رفع اتهام و تبرئه موکل شد.
و…
مجازات مشروبات الکلی دست ساز و داخلی، مطابق قانون به شرح زیر می باشد:
به گفته ی وکیل، مجازات مشروبات الکلی در موارد مختلفی چون ساخت و تهیه، خرید، فروش، حمل، نگه داری و مصرف آن 6 ماه تا 1 سال حبس، 74 ضربه شلاق و مجازات نقدی به اندازه 5 برابر ارزش مشروبات الکلی کشف شده می باشد.
تخفیف مجازات مشروبات الکلی
دادگاه نمی تواند مجازات صادر شده برای مشروبات الکلی و حد در نظر گرفته شده برای آن را کاهش دهد یا به طور کلی حذف نماید، مگر این که مجرم قبل از اثبات جرم توبه کرده باشد که در این حالت امکان بخشش مجازات مشروبات الکلی می باشد که در ادامه بیشتر در این رابطه توضیح می دهیم.
رسیدگی به پرونده مشروبات الکلی
رسیدگی به پرونده های مشروبات الکلی دست ساز یا همان مشروبات داخلی در دادسرای عمومی و سپس در دادگاه کیفری دو انجام می شود که پرونده متهمان مشروبات الکلی و مجازات مشروبات الکلی از این طریق مورد پیگیری قرار می گیرد که افراد برای این منظور می توانند از وکیل مشروبات الکلی کمک دریافت نمایند.
تفاوت مجازات مشروبات الکلی و قاچاق
از آن جایی که نگه داری مشروبات الکلی حکم قاچاق را دارد؛ لذا برای پرونده های مجازات مشروبات الکلی مطابق قاچاق کالا و ارز برخورد می شد و از این رو این دست پرونده ها در دادگاه انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار می گرفت. اما اکنون این رویه تغییر کرده است و پس از این که رای وحدت رویه دیوان عالی کشور صادر شد و از آن پس میان مجازات مشروبات الکلی و قاچاق تفاوت به وجود آمد.
مجازات قاچاق مشروبات الکلی
وارد کردن مشروبات الکلی به کشور قاچاق می باشد و مجازات آن مجازات قاچاق کالا است که صرف نظر از میزان مشروبات وارد شده، 6 ماه تا 5 سال حبس، 74 ضربه شلاق و جزاء نقدی به اندازه 10 برابر ارزش تجاری مشروبات الکلی وارد شده می باشد. بدیهی است که در این موارد مجازات مشروبات الکلی به پرونده اعمال نمی شود و صرفا مجازات قاچاق کالا لحاظ می شود.
مجازات مشروبات الکلی برای کارمندان دولت
مجازات مصرف، حمل، نگه داری، خرید و فروش مشروبات الکلی برای کارمندان دولت و به طور کلی برای همه کسانی که به نحوی در قوای سه گانه مشغول به کار هستند، متفاوت می باشد. به این صورت که اگر به هر نحوی این افراد در امور مربوط به مشروبات الکلی مشارکت داشته باشند، علاوه بر اینکه مجازات مشروبات الکلی عادی که برای همه مردم اعمال می شود را باید متقبل شوند، باید به طور موقت به مدت 1 سال تا 5 سال نیز از خدمات دولتی محکوم خواهند شد.
حمل مشروبات الکلی با ماشین
مجازات حمل کردن مشروبات الکلی با ماشین در صورتی که حجم مشروبات حمل شده بیش از 20 لیتر باشد شامل 2 حالت می شود، به این صورت که در حالت اول مالک خودرو مطلع نیست که مجازات صادر شده در این صورت پرداخت جزاء نقدی به اندازه ارزش خودرو توسط متهم می باشد و در حالت دوم به این صورت است که مالک خودرو از موضوع حمل مشروبات الکلی توسط خودرو اش مطلع است، که در این مواقع مجازات ضبط شدن خودرو به نفع دولت می باشد.
نوشیدن مشروبات الکلی توسط غیر مسلمان
نوشیدن مشروبات الکلی توسط شخص غیرمسلمان جرم نمی باشد، لذا مجازات مشروبات الکلی شامل آن شخص نمی شود مگر اینکه شخص اظهار به نوشیدن مشروبات الکلی نماید. به این معنا که اگر شخص پس از نوشیدن مشروبات الکلی در معابر و مکان های عمومی ظاهر شود به جرم اظهار به کار حرامی چون نوشیدن مشروبات الکلی محکوم است و باید مجازات شود.
اثبات مصرف مشروبات الکلی
برای اثبات مصرف مشروبات الکلی در دادگاه راه های مختلفی وجود دارد که در ادامه به توضیح این موارد می پردازیم :
1.اثبات مصرف مشروبات الکلی با اقرار
یکی از راه های اثبات مصرف مشروبات الکلی و صدور حکم مجازات مشروبات الکلی اقرار شخص مصرف کننده در دادگاه نزد قاضی می باشد، با احتساب این شرایط که اقرار توسط شخص عاقل و بالغ صورت گرفته باشد. لازم به ذکر است که اقرار می تواند در یک یا دو جلسه صورت بگیرد، البته ذکر این نکته نیز حائز اهمیت می باشد که اقرار اگر تحت شکنجه و اجبار و اکراه انجام شده باشد؛ اعتبار قانونی ندارد و توسط قاضی قابل قبول نمی باشد تا بر اساس آن حکم مجازات مشروبات الکلی صادر نماید. البته اگر مجرم پس از اقرار ادعا کند که مشروبات الکلی مصرف نکرده است، قاضی برای ادعا بعدی اش ارزش قائل نمی شود و مجازات شامل حال فرد می شود، مگر این که دلائل و شواهد دیگری برخلاف این اقرار به دادگاه ارائه شود که در این صورت نیاز به بررسی های مجدد می باشد.
2.اثبات مصرف مشروبات الکلی از طریق شهادت دو مرد
یکی دیگر از راه های اثبات مصرف مشروبات الکلی ، شهادت دادن دو مرد می باشد که مصرف مشروبات الکلی را ملاحظه کرده باشند، به این صورت که دو شاهد در زمان شهادت باید عاقل، بالغ، با ایمان و عادل باشند و از روی خصومت و دشمنی شهامت اشتباهی ندهند. البته اگر شاهد ها دارای خصائص بالا هم نباشند باز می توانند شهادت دهند، اما شهادت آن ها مستقیما در رای قاضی تاثیری ندارد ولی قاضی در رابطه با نظر نهایی که برای پرونده صادر می کند، ممکن است از آن شهادت ها استفاده نماید.
3.اثبات مصرف مشروبات الکلی توسط قاضی
از دیگر راه های اثبات مصرف مشروبات الکلی ، علم و نظر قاضی می باشد، به این صورت که قاضی می تواند با توجه به نظریه پزشکی قانونی، نتایج تست الکل و همچنین علم خود به اثبات مصرف مشروبات الکلی بپردازد. البته که قاضی باید مستندات علم خود و همه ی دلایل اثبات کننده این موضوع را ضمیمه پرونده نماید تا بتواند دستور اعمال مجازات مشروبات الکلی را برای فرد صادر نماید.
مجازات تکرار مصرف مشروبات الکلی
اگر شخصی چندین بار مشروبات الکلی مصرف کرده باشد ولی فقط در مصرف آخر دستگیر شده باشد، فقط یکبار مجازات مشروبات الکلی بر وی اعمال خواهد شد. اما اگر شخصی بار ها به مصرف مشروبات الکلی پرداخته باشد و هر بار محکوم شده باشد، در چهارمین بار مصرف؛ مجازاتش اعدام است. همچنین اگر شخصی هم زمان با مصرف مشروبات الکلی جرم دیگری چون قتل را مرتکب شده باشد، قاعده جمع مجازات بر وی اعمال می شود.
مجازات مشروبات الکلی برای کودکان
مجازات مصرف یا خرید و فروش مشروبات الکلی با توجه به سن کودک متفاوت است. در صورتی که سن کودک 12 تا 15 سال باشد و اقدام به این عمل کرده باشد، مجازات مشروبات الکلی وی شلاق نمی باشد ولی تعهد نامه کتبی مبنی بر عدم تکرار این عمل از وی اخذ می شود و حتی در شرایطی ممکن است که مجازات مشروبات الکلی برای کودک 3 ماه تا 1 سال حبس در کانون اصلاح تربیت باشد. اگر سن کودک مصرف کننده مشروبات الکلی 15 تا 18 سال باشد ولی وی متوجه حرمت عمل انجام شده نباشد و جرم را درک نکرده باشد و در رشد عقلی کودک شبهه وجود داشته باشد، مجازازت آن شخص صرفا اقدامات تربیتی می باشد و مجازات مشروبات الکلی شامل حال کودک نمی شود، اما اگر شخص جرم را درک کرده باشد و با این حساب اقدام به مصرف مشروبات الکلی کرده باشد؛ مجازات وی 80 ضربه شلاق می باشد.
تبدیل مجازات مشروبات الکلی به جزاء نقدی
در رابطه با مجازات مشروبات الکلی که شامل جزاء نقدی و شلاق می باشد، امکان تبدیل شلاق که در شرایط مختلف تعداد آن متفاوت است، به جزاء نقدی وجود ندارد و به افراد تحت هر شرایطی باید این مجازات اعمال شود.
مجازات رانندگی در حالت مستی
اگر شخصی مست باشد و اقدام به رانندگی نماید و رانندگی وی منجر به تصادف شود، مجازات متهم علاوه بر مجازات مشروبات الکلی و مجازات رانندگی در حالت مستی، شامل مجازات تصادف صورت گرفته نیز می شود که البته در این حالت چون مجرم مست بوده، مجازات شدید تر است. به این صورت که قاضی رای دو سوم حداکثر مجازات قانونی که شامل 5 سال حبس است را صادر می نماید.
مجازات دایر کردن مراکز مصرف مشروبات الکلی
دایر کردن مراکز مصرف مشروبات الکی و همچنین دعوت سایرین به انجام این کار جرم می باشد و مجازات آن 3 ماه تا 2 سال حبس، 74 ضربه شلاق و جزاء نقدی است که در شرایط مختلف میزان آن متفاوت می باشد.
بخشش مجازات مشروبات الکلی
در صورتی که شخص مصرف کننده مشروبات الکلی قبل از اثبات جرم از انجام عمل مرتکب شده توبه کرده باشد و از انجام این کار نادم و پشیمان باشد و این مهم به دادگاه و قاضی ثابت شود، فرد بخشیده می شود و قاضی مجازات مشروبات الکلی را برای وی در نظر نمی گیرد. اما در صورتی که ثابت شد شخصی مشروبات الکلی مصرف کرده است ولی وی پس از اثبات این موضوع توبه کند و احساس ندامت نماید، رئیس قوه قضایه می تواند از مقام رهبری بخشش وی را خواستار شود.
وکیل مجازات مشروبات الکلی
مجازات مشروبات الکلی بسته به حجم آن و همچنین این که مجرم آن را مصرف کرده باشد، یا تولید و یا حمل کرده باشد متفاوت است. که متهمان در پرونده های مختلف با کمک وکیل مجازات مشروبات الکلی می توانند در جلسات مختلف دادگاه حضور یابند و اطلاعات و مدارک و شواهدشان را به بهترین صورت در اختیار قاضی پرونده بگذارند.
مجموعه وکلا رایمند با همکاری وکلای با تجربه و متخصص خود توانایی ارائه بهترین خدمات، مشاوره و وکالت را در حوزه های مختلف حقوقی به موکلان دارد. لذا افراد با کمک گرفتن از وکلای مجموعه رایمند می توانند بهترین نتیجه را در پرونده های مشروبات الکلی کسب نمایند و همچنین در صورتی که بی گناه باشند به کمک وکیل می توانند بی گناهی خود را اثبات نمایند تا مجازات مشروبات الکلی را نپردازد.
مزایای همکاری با وکلای رایمند
- حق متعارف وکالت
- تسریع در روند دادرسی
- توضیح کامل قوانین حقوقی پرونده موکل
- جلب اعتماد و رضایت موکل در پیش برد اهداف پرونده
- حفظ اسرار و اطلاعات پرونده موکلین و اطمینان به عدم افشاگری
- پیگیری مستمر روند پرونده تا زمان حاصل شدن نتیجه پرونده
- انجام فعالیت های حقوقی با به روزترین سیستم قوانین حقوقی
- برخورد مناسب و محترمانه با موکل و قاضی موکل
- حضور در جلسات دادگاه بدون نیاز به حضور موکل و گزارش دهی منظم به موکل
- فعالیت وکلای باتجربه و متخصص در تمامی زمینه های حقوقی(ملکی، خانواده،و…) و کیفری
- و…
بسیار عالی موفق باشید 👏👏